Bezoek ook Vestia Warmtetechniek

Vol van vuur

Wil je warmte, sfeer en gezelligheid creëren? Dan ben je bij Vestia Kachels en Haarden aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een grote diversiteit aan exclusieve en duurzame sfeerverwarming; de meest fijne en mooie haarden en kachels.

Dat zijn niet zomaar haarden en kachels. We 'verpakken' ze in concepten die helemaal aansluiten bij jouw interieur. En bij jouw persoonlijke smaak en wensen. Want als we dan toch warmte brengen, dan doen we dat goed!

Klein bevlogen team

Klein bevlogen team

Hierdoor zijn de lijnen kort en is de betrokkenheid van elk teamlid groot. Samen wordt er gezorgd voor de beste kwaliteit.

29 jaar ervaring

29 jaar ervaring

We gaan graag met je op zoek naar mogelijkheden om jouw persoonlijke wensen te vervullen, op een technisch verantwoorde manier.

Erkend installateur

Erkend installateur

Wij zijn volledig gecertificeerd volgens de normen van de sfeerverwarmingsbranche. Je kunt volledig vertrouwen op onze vakkundigheid.

Wij creëren haardconcepten

Vestia bouwt niet alleen; wij creëren ook haardconcepten. Een toegevoegde waarde, geheel naar jouw smaak en idee, passend in jouw interieur. Jouw wensen samen met onze technische kennis en ervaring vormen de basis voor een uniek ontwerp op maat. 

Wij creëren haardconcepten

De kracht van samenwerken

Daag ons uit met jouw ideeën! We zien elke opdracht als een uitdaging, waarbij we geloven in een bundeling/uitwisseling van krachten, visies, kennis en specialismen.

Samenwerken met partners in een project opent deuren en maakt soms nog meer mogelijk. Verschillende partners, met ieder zijn/haar kennis en specialisme, kunnen elkaar versterken en aanvullen. En dat maakt elk project uniek.

We werken graag samen met aannemers, architecten, interieurbouwers en interieurontwerpers.

Zo kunnen we jou als klant ook ontzorgen door, gedurende de bouw- of verbouwperiode, rechtstreeks in contact te staan en af te stemmen met de betrokken uitvoerende partij.