Bezoek ook Vestia Warmtetechniek

Rookkanalen

Rookgassen zijn een afvalproduct van iedere hout- of gashaard en moeten veilig afgevoerd worden. We nemen daarvoor aparte regels voor haarden of kachels met een open verbranding en haarden of kachels met een gesloten verbranding in acht. Voor elk systeem op gas of hout is een passend rookkanaal onmisbaar. De route van het rookkanaal, vanaf de open haard, en de diameter zijn daarbij belangrijke factoren.

Als specialist van alle systemen zijn we graag van dienst bij de aansluiting van onze kachels en haarden, het realiseren van een rookkanaal op zich en het aftimmeren van rookkanaal en/of mantel met brandwerende, isolerende platen. We werken hierbij met, kwalitatief hoogstaande, materialen en diensten van vaste leveranciers.

Wil je het rookkanaal zelf aanleggen of de aansluiting van je haard of kachel zelf realiseren? Bij ons kun je terecht voor de toereikende, kwalitatieve materialen en advies.

Rookkanalen

Voorbeelden

Met puur en alleen een haard, kachel of gasvuur ben je er nog niet.
Goed en veilig branden van een toestel behoeft het juiste, en een goede kwaliteit, rookkanaal, ventilatieroosters en afwerkmaterialen.