Bezoek ook Vestia Warmtetechniek

Bio-ethanol


Een alternatief voor fossiele brandstof is bio-ethanol. Deze haarden en branders geven echte vlammen en kunnen op veel gewenste plekken geplaatst of gehangen worden, in een concept zoals je zelf wenst, bedenkt en/of maakt.

Bio-ethanol brandstof wordt gemaakt vanuit gefermenteerde suikerriet, tarwe of koolzaad, wat bij de verbranding waterdamp en een laag gehalte CO2 vrij geeft.

En omdat ieder vuur zuurstof gebruikt is zuurstof aanvoer van belang  in vorm van mechanische ventilatie of door gebruik van ventilatieroosters of kierstand van ramen. We adviseren je er graag in.

Het meer duurzame karakter, en de mogelijkheid om een haard in huis te realiseren zonder de must om een rookkanaal aan te leggen, maken dat bio ethanol als haardtype aan populariteit wint.
Extra sfeer in huis wordt blijkbaar door veel mensen warm omarmd. 

Kom gerust bij ons binnen voor alle informatie over mogelijkheden en het ervaren van de sfeer van gekeurde en geavanceerde automatische bio-ethanol branders. 

Automatisch vulsysteem

Automatisch vulsysteem

Haarden- en branders voorzien van een automatisch vulsyteem komen gemak en veiligheid in gebruik ten goede. En volwaardige haardbeleving.

Secure omgang

Secure omgang

Secure omgang met het open vuur, het naleven van de instructies en aanschaf van een gekeurd toestel zijn een pré en dragen bij aan veilig en fijn genieten.

Sfeermaker

Sfeermaker

Bedenk dat de toestellen puur bedoeld zijn voor sfeer, wat bio-ethanol systemen minder maakt voor langdurig en veelvuldig branden.

Voorbeelden

Genieten van echte vlammen zonder de aanleg van een rookkanaal kan dus met een bio-ethanol haard of -brander, waarvan je hier enkele voorbeelden ziet.