Bezoek ook Vestia Warmtetechniek

Gasgestookte haard of -kachel


Eenvoudig een ontspannen sfeer creëren? Bij een gashaard of -kachel ontsteek je met één druk op de knop een prachtig vlammenspel. Met een afstandsbediening of app op je telefoon of tablet bedien je je gashaard.

Profiteer van een veilige, zuinige gashaard of gaskachel en creëer de look van een houtvuur. 

De enorme diversiteit in afmetingen en uitvoeringen in combinatie met ombouw en afwerking naar persoonlijke wens, maakt elke gashaard tot een uniek concept.

Ben je in het bezit van een gasloze woning? Ook dan hoort genieten van warmte en het gemak van een gashaard of gaskachel nog tot de mogelijkheden. De ontwikkeling van gashaarden op propaan, kortom flessengas, biedt daarin uitkomst. Benieuwd? Loop vrijblijvend binnen om je persoonlijke woonsituatie met ons door te spreken en kom ervaren hoe een haard op propaan brandt.

 

Eenvoudig te bedienen

Eenvoudig te bedienen

Met één druk op de knop laat je het vuur ontwaken. Met een afstandsbediening, smartphone of tablet is je haard gemakkelijk te bedienen.

Realistisch vuur

Realistisch vuur

Het realistische beeld van echt vuur kan nauwkeurig worden nagebootst en geeft een prachtig vlambeeld in een gashaard of gaskachel.

Veilige gashaarden

Veilige gashaarden

Gesloten gashaarden zijn voor de luchtvoorziening volledig afgesloten. Open gashaarden kennen restricties en worden beveiligd door de thermische terugslagbeveiliging.

Gesloten of open gashaard

De verschillen tussen een gesloten en open gashaard zijn groot. Voor het plaatsen van een open gashaard gelden meer restricties vanwege het feit dat een open gasvuur de benodigde zuurstof ook uit de woonruimte moet halen. 

Dit in tegenstelling tot een gesloten systeem, waarbij installatie vaak legio mogelijkheden biedt, vanwege het feit dat de aanvoer van verse lucht en de afvoer van rookgassen geregeld wordt in een zgn concentrisch kanaal. Situatie afhankelijk kan een geveldoorvoer dan zelfs volstaan. 

Gesloten of open gashaard

Verschillende systemen gasverbranding

We maken onderscheid tussen de verschillende systemen met gasverbranding. Neem een inbouw gashaard, vrijstaande gaskachel of open gashaard of gasvuur.

Loop gerust eens binnen in onze inspiratieruimte en ervaar de diverse mogelijkheden. We staan je daar graag bij in informatie en advies over de verschillen en mogelijkheden, uitgaande van jouw persoonlijke wensen en woonsituatie. De links hieronder voorzien je ook alvast van inspiratie en informatie.

Houd de conditie van je gashaard optimaal

Ook zelf kun je het nodige doen om de conditie van je gashaard of gaskachel optimaal te houden. Het is verstandig om aandacht te hebben voor een aantal zaken en je haard van technisch onderhoud te voorzien. 

  Informatie onderhoud

Houd de conditie van je gashaard optimaal