Bezoek ook Vestia Warmtetechniek

Elektrische sfeerhaarden


Wanneer er nu geen mogelijkheid in een woning of appartement is om een rookkanaal te realiseren, betekent dit niet dat genieten van sfeervolle warmtebeleving onmogelijk is. 

De ontwikkelingen op gebied van elektrisch vuur en warmtebeleving voegen een compleet nieuwe dimensie toe aan een eigentijds interieurdesign en zorgen voor een 3-dimensionaal vuurbeeld, waarbij het vlammenspel natuurgetrouw nagebootst wordt. 

Het enige wat er in de basis nodig is op de plek waar je een elektrische haard wil plaatsen, is stroomvoorziening.

Wil je graag genieten van een sfeerbeeld op waterdamp, dan bestaat er de luxe mogelijkheid om de haard, naast de stroomvoorziening, direct aan te sluiten op de waterleiding. Zo is het bijvullen van losse waterunits niet nodig. 

Realistisch vuurbeeld

Realistisch vuurbeeld

Nieuwe technieken door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp creëren een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect.

Luchtvochtigheid

Luchtvochtigheid

​De techniek van het zgn. Opti-myst rookeffect door middel van waterdamp draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in je woning.

Eenvoudig installeren

Eenvoudig installeren

Alleen een stopcontact is nodig voor een elektrische haard. Hang of zet de haard neer waar jij wilt, in elk type woning.

Warmtegloed

Een elektrische haard is meer dan alleen sfeer. Door middel van een ventilatiesysteem kan bij groot aantal uitvoeringen van elektrische haarden warmte de ruimte ingeblazen worden. Een comfortabele bijkomstigheid.

Het maximaal verwarmende vermogen van een elektrische haard is 2Kw. Een elektrische haard moet je dan ook zien als  zogenoemde bijverwarming.
Bijverwarming met een enorme toevoegende waarde aan sfeervolle warmtebeleving.

Warmtegloed

Voorbeelden

Elektrische haarden kennen inmiddels een diversiteit in systeem en uitvoering. Voor elk type woning en/of vertrek is wel een passende sfeerhaard te vinden.