Vestia nieuws


Ons bedrijf is altijd volop in beweging evenals onze leveranciers. We houden je graag op de hoogte van nieuws en mooie redactionele artikelen.

Vacature installateur/monteur haarden en kachels

​september 2019

Romantische premium villa met haard van Vestia

november 2018

Wolfs Architecten ontwierp deze Brabantse villa: een moderne, knusse en romantische plek. De woonkamer, met open haard van Vestia, vormt het centrum van de woning waar ontspanning en inspiratie bij elkaar komen.

Lees het volledige artikel.

Betoverende buitenruimte met haard van Vestia

november 2018

De ontwerpen van tuinarchitect Erik van Gelder kenmerken zich door harmonie en synergie. Erik stond onder andere in voor het totaalontwerp van de buitenruimte van een luxueuze buitenruimte bij een nieuwbouwvilla in Noord-Brabant. Een haard van Vestia maakt ook deel uit van deze prachtige tuin. De haard straalt warmte uit en vormt een imposante blikvanger tussen zwemzone en poolhouse.

Lees het volledige artikel.

Voluit branden, maar niet te warm stoken?

oktober 2017

​....dat kan met deze prachtige houtkachel van Hase. Met de Elvas ben je in staat om een meest mooi vlammenspel te creëren, zonder teveel warmte te produceren. De kachel is, met zijn 3-6 Kw, daardoor zeer geschikt voor mensen met een energie zuinige woning, die ook de wens hebben om te genieten van de gezelligheid van een knapperend vuur. Uniek in zijn uitvoeringsmogelijkheden en tevens ook draaibaar, past deze kachel eigenlijk in elk interieur.

Een geheel nieuw interieur met een haard van Vestia

Novalis-O heeft jarenlange ervaring in het inrichten van woningen en het samenstellen van unieke interieurs. Novalis-O is met name trots op de nieuwe look van deze grote villa. De haard in deze prachtige woning is gerealiseerd door Vestia.

Bekijk het volledige artikel voor een compleet beeld van de woning.

Oogstrelende interieurcreaties in samenwerking met Novalis-O

De designmeubelwinkel Novalis-O presenteert in Excellent Leven & Wonen een nieuw referentieproject, waar Vestia ook aan mee heeft gewerkt.

Bekijk het volledige artikel voor een compleet beeld van de woning.

Helex I-Frame 2.0

November 2015

Nieuw in de I-Frame gashaardenlijn van Helex zijn de I-Frame 73 38 2.0 en de 73 66 2.0

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht.
De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand.
Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De haard wordt standaard geleverd met een dubbele brander. De mogelijkheid bestaat om deze brander te laten moduleren met behulp van de meegeleverde I-mode. Hiermee kunt de warmte opbrengst en het gasverbruik met maximaal 60% reduceren.

Nieuwe lijn Wanders Smart doorlopend glas

November 2015

De naam inzethaard zegt het al: de inzethaard wordt normaal gesproken in een bestaande open haard geplaatst. Hierdoor wordt het stoken efficiënter, prettiger en milieuvriendelijker.

Fabrikant Wanders is al sinds jaar en dag specialist op het gebied van inzethaarden. Dit jaar is het tijd voor een grote optische verandering: een spectaculair vernieuwde inzetlijn waarbij het glasraam, ook bij hoek en driezijdige modellen, uit één stuk bestaat.

Dankzij deze verandering zullen veel consumenten de Smart haarden als mooier ervaren dan andere inzethaarden. De Smart serie is leverbaar vanaf half november en zal
dan ook direct in onze showroom worden geplaatst.

Vestia in samenwerking met Willemsenu

Vestia werkt regelmatig samen met architecten. Architect Frank Willems van Willemsenu heeft een bestaand woonhuis getransformeerd naar een herkenbaar pand met een warme, eigentijdse uitstraling en consequent materiaalgebruikt. Wie vanuit de tuin door de glaspuien naar binnen kijkt, ziet meteen de leefkeuken en de open haard van Vestia.

Lees het volledige artikel voor meer informatie over dit project.