Gashaard of - kachel deskundig onderhouden

Regelmatig onderhoud van je gashaard is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw haard zo lang mogelijk mee gaat. De kans op storingen wordt beperkt en het toestel blijft bovenal veilig in gebruik.

Onderhoud gaskachels & -haarden


Je kunt zelf ook het nodige doen om de conditie van de gashaard of -kachel optimaal te houden. Het is verstandig om aandacht te hebben voor het volgende:

Batterijen jaarlijks vervangen

Voorkom dure reparaties vanwege lekkende batterijen, wanneer de haard langere tijd niet gebruikt wordt. Haal batterijen tijdelijk uit de zender/ontvanger of vervang batterijen jaarlijks.

Gebruik merkbatterijen

Gebruik van merkbatterijen (géén oplaadbare!) voorkomt dat de zender en/of ontvanger het snel af laten weten. Slechte ontsteking van de haard wordt vaak opgelost met vervangen van batterijen.

Ruiten reinigen

Sporen van kalkafzetting etc. op de ruit zijn niet te voorkomen. Demonteer de ruit voor goede reiniging. Voor vragen of reinigingsmiddelen kun je bij ons terecht.

Vestia onderhoudsservice gashaard

Heb je een gashaard of -kachel bij ons gekocht, dan kun je te allen tijde gebruik maken van onze onderhoudsservice. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw gashaard of -kachel deskundig wordt onderhouden, zodat je onbezorgd en veilig kunt blijven genieten van je gashaard of -kachel.
We reinigen hierbij jouw haard/kachel volledig en controleren het toestel en de aansluiting op verschillende technische punten.

Wanneer je hiervan gebruik wilt maken of wanneer je graag meer informatie wilt ontvangen over het onderhoud van jouw toestel, neem dan gerust contact met ons op.