Liftdeurhaarden

De liftdeurhaard heeft de charmes van een houtgestookte open haard in combinatie met de voordelen en het gemak van dichte houthaard.
Met de liftdeur open wordt dezelfde verbranding gerealiseerd als bij een open haard. Door de liftdeur te sluiten, ontstaat er een gesloten systeem met alle voordelen. Liftdeurhaarden zijn er in uiteenlopende mogelijkheden en uitvoeringen; neem bijvoorbeeld de accumulerende haarden of cv-haarden.

Voor meer technische uitleg en het ervaren van de warmte en sfeer van een liftdeurhaard, ben je van harte welkom in onze showroom.

Hoger rendement

Is de liftdeurhaard gesloten, dan biedt hij alle voordelen van een kachel; hoger rendement, betere, schonere verbranding en veel convectiewarmte.

Veilig stoken

Bij een mindere luchthuishouding in het vertrek, kun je de ruit sluiten. Zo kun je ook met gerust hart weg uit de ruimte, zonder risico van opspattende vonken.

Volledig zicht op het vuur

Door raambeluchting blijft de ruit van de liftdeur schoon en houd je volledig zicht op het vuur. Dit zorgt voor een optimale vuurbeleving.

Voorbeelden


Het is de charme van de open haard in combinatie met het gemak van de gesloten haard; de liftdeurhaard. Eindeloos in modellen en mogelijkheden. Één of meer zichtzijden, vlak of rond glas, een tunnelhaard. Een haard tegen een strakke wand, in een hoek of hangend vanuit het plafond. Of één die geschikt is voor inbouw in een schouw of moderne ombouw.