Vrijstaande gashaard

Een vrij geplaatste gaskachel op pootjes of op een sokkel is een blikvanger in je woning. Een vrijstaande gaskachel is ideaal wanneer je geen grote haard wenst, maar een subtiele kachel. De variaties in ons assortiment lopen uiteen qua uiterlijk, zodat ook aan jouw persoonlijke voorkeur voldaan kan worden. En omdat de kachel niet is ingebouwd, geeft hij rondom een heerlijk comfortabele stralingswarmte af. Een voordeel van een gaskachel met een gesloten verbrandingssysteem is dat het rookkanaal niet verplicht tot aan de nok van het dak hoeft te lopen. Afhankelijk van het systeem bestaan er mogelijkheden om het rookkanaal naar een buitenmuur te leiden. Wil je weten of dit voor jou tot de mogelijkheden behoort, dan zijn wij er om met jou mee te denken.

Heerlijk warm

Een gaskachel kan, net als een houtkachel, veel warmte geven. De capaciteit hangt af van de hoeveelheid brandstof die je verbrandt.

Gemak van geveldoorvoer

Bij een gaskachel met gesloten verbranding is aansluiting dmv een muurdoorvoer mogelijk, mits de afstand tot buren en openslaande ramen het toelaten

Natuurlijk vlammenspel

De tegenwoordige gashaarden en -kachels produceren sfeervolle vlammen, met de natuurlijke uitstraling van een hout gestookt vuur. Net echt!

Voorbeelden


​Wil je het gemak van een gaskachel als subtiele blikvanger in je woning? De diversiteit in uitstraling en capaciteit heeft ook jou vast iets moois te bieden.