Gesloten gashaarden

Wil je warmte en sfeer in huis combineren met gemak? Dan kies je voor een gashaard. Met één druk op de knop steek je je haard aan. Dat is pas comfortabel genieten.

Wanneer je de keuze maakt voor een gasgestookt toestel met een gesloten verbrandingssysteem, dan heb je in sommige gevallen geen schoorsteen nodig, uitgaande van de juiste omgevingsfactoren rondom uw huis. Een concentrische aansluiting en doorvoer in dak of gevel volstaan dan.

Of dit ook voor jou tot de mogelijkheden behoort? We kijken graag met je mee, dus kom gerust bij ons langs.

Efficiënt stoken

Efficiënt stoken door uitstekende regelbaarheid en verfijnde, moderne technieken kan een flinke besparing betekenen op de uiteindelijke gasrekening.

Omgevingsfactoren

Ook in woningen met mechanische ventilatie behoort een gesloten gashaard tot de mogelijkheden. En dat met een rendement van al snel meer dan 70 procent!

Ultieme open haard sfeer

Wil je een open haard effect creëren? Tegenwoordig kun je de keuze maken voor een gashaard met ontspiegeld, nauwelijks reflecterend glas.

Voorbeelden


Een open haard sfeer met het gemak van een gashaard.​ Met de decoratieve houtblokken van nu en de technische innovaties is het vlammenspel van een gashaard niet meer te onderscheiden van een houtgestookte haard.
Er is voor iedere woning en naar ieders persoonlijke wens wel een passende gashaard te vinden.