Elektrische sfeerhaard

Het kan zijn dat je niet de mogelijkheid hebt een rookkanaal te realiseren in jouw woning. Bijvoorbeeld omdat je in een appartement woont. Dit betekent niet dat je door die situatie de gezelligheid van een haard hoeft te missen. De nieuwe ontwikkelingen op gebied van elektrische sfeerverwarming voegt een nieuwe dimensie toe aan een eigentijds interieurdesign en zorgen voor een drie dimensionaal sfeerbeeld, waarbij het vlammenspel natuurgetrouw nagebootst wordt. Op de plek waar je de elektrische haard wilt plaatsen, heb je alleen een stopcontact nodig.

Realistisch vuurbeeld

Nieuwe technieken door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp creëert een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect.

Luchtvochtigheid

​De techniek van het zgn. Opti-myst rookeffect door middel van waterdamp draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in je woning.

Eenvoudig installeren

Alleen een stopcontact is nodig voor een elektrische haard. Hang of zet de haard neer waar jij wilt, in elk type woning.

Warmtegloed

Een elektrische haard geeft niet alleen sfeer. Door middel van een ventilatiesysteem kan, bij sommige modellen, de warmte de ruimte in worden geblazen. Een comfortabele bijkomstigheid.

Meestal is het maximale verwarmende vermogen van een elektrische haard 2kW. Een elektrische haard kun je daarom niet gebruiken als hoofdverwarming.

Voorbeelden


Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elk type woning en elk soort vertrek is wel een passend model te vinden.